BEL ONS 0570-763027

Doelgroepen.

Standbouw

 

Standbouw

 

Hier liggen onze roots, vanaf ons begin hebben wij ons geconcentreerd op de standbouwer als klant, en met succes. We merken dat onze manier van werken hier echt van toegevoegde waarde is. Doordat we niet in kaders denken maar ons zeer flexibel opstellen in zowel aanleveren als deadlines als in communicatie kunnen we echt ontzorgen. De deadlines zijn keihard en er is weinig ruimte voor fouten, en als ze gemaakt worden moet er direct geschakeld worden. Kan niet is geen optie, er is altijd een manier!

standbouwwhite
welzorgtumb lavazzatumb philips
Lichtbakdoeken met pees Gesneden folie en full colours Textielprints met PMS referentie

Events

Events

“Snel, goedkoop en goed, en ook graag met de beste service” OK, gaan we regelen! Gekke vormen, gekke locaties, bijzondere afwerkingen, gigantische oplagen, we hebben ze allemaal voorbij zien komen. Geen bestelling is hetzelfde en dat vinden we leuk, we zijn namelijk goed in maatwerk voor bulkprijzen. We weten dat prijs heel belangrijk is in de evenementenwereld,daarom is onze prijs voor de spandoeken ook maar € 7,50 per m2.

 

eventswhite
blakops welle qday
Release van een grote game in de HMH Speciale vorm en luidsprekerdoek Megadoek in speciale vorm

Branding

Branding

Alles om uw merk te versterken vindt u bij ons! Van opmaak van de bestanden tot en met de montage kunnen wij voor u regelen. We komen graag langs om in te meten of van gedachten te wisselen. Wat voor ons erg belangrijk is, is dat we van te voren heel helder afspraken maken, geen verassingen achteraf maar afgesproken prijzen!

 

brandingwhite
mijndomein medline1 Maritiem2editedsmall
Stickers, van idee tot montage Freeslogo uit acrylox Grootformaat wandaankleding